THE MAIL COMPANY

Al meer dan 25 jaar is The Mail Company een toonaangevende horecalocatie in hartje Zaandam. Destijds dé hotspot in het Zaanse nachtleven, maar sinds 2018 omgebouwd tot toonaangevend grand café. Gelegen op de Dam zit je hier altijd in gezellige drukte die het plein met zich meebrengt, en kan je zowel op het terras als in de serre heerlijk mensen kijken.

Het eerste bakkie koffie in het ochtendzonnetje, lunch en diner, tot een gezellige borrel in de avond: voor elk moment van de dag kan je hier terecht. Onze keuken serveert de klassieke publieksfavorieten, en speelt in op de toppers van het seizoen. Wat dacht je van een pannetje mosselen aan het eind van de zomer? Of een aspergemenu aan het begin van de lente? Onze chefs staan 365 dagen klaar om je te verwennen!

BATAVIA 1894

Gelegen aan de Zaan ligt het monumentale pakhuis van Batavia. Zeker één van de mooiste panden in de streek, waar wij vol trots twee horecalocaties exploiteren, waaronder Batavia 1894. Een grand café wat ondanks zijn industriële karakter aanvoelt als een warme huiskamer.

Daarnaast biedt deze locatie een prachtig terras op het water, met wel ruimte voor 180 personen. Hier bedienen we de locals met lunch, diner en borrel en gebruiken lokale producten uit de streek. Onze keuken onderscheidt zich door een mooi aanbod aan gezonde ontbijt- en lunchgerechten. De chefs maken vol trots gebruik van onze houtskoolgrill, waar ze de lekkerste hoofdgerechten uit toveren. Kortom: voor iedere smaak een aanbod!

BATAVIA BAR

Pilsen met je vrienden, een stevige gin tonic, lekker doorzakken, samen Ajax kijken of een potje 30 seconds: bij het stoere broertje Batavia Bar hebben we alle ingrediënten om van “ff een drankie” de meest gezellige borrel te maken.

Dit industriële biercafé focust zich voornamelijk op speciaalbieren: van Amsterdamse brouwerij Oedipus tot de Amerikaanse Lagunitas I.P.A. Op tap, op fles en zelfs in blik hebben we voor elke smaak een heerlijk biertje in huis. Daarnaast serveren we hier de Godfather van alle comfort foods: pizza. Want zeg nou eerlijk, wat is nou lekkerder naast een pot bier dan een heerlijke punt uit de oven?

EVE

Eve is een beleving. Verrassende menukaarten, unieke dranken, goede muziek, spectaculaire service en entertainment. Hiermee is Eve dé nieuwe hotspot in Zaandam.

Van de buitenkant een klein, onschuldig zaakje, maar niets is minder waar. Deze “urban jungle” is verdeeld over twee verdiepingen, met een shared dining restaurant en cocktailbar op de begane grond, en nachtclub in de kelder. Een avondje uit? Dan ben je hier altijd aan het goede adres; van het eerste borreltje tot het laatste shotje.